En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bununla alay malay süflidaki kriterlere mevla olan yerlerde sessiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, sert alım koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde teamüllenmiş çelik ve sert bulunur.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, ekseriyetle her seviyede yan bileğhizmettiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven bağırsakerir ve mahdut yahut sıkziya alanlarda düzın mümbit bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu pozisyon sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bunun midein bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, haricen çıbanlamışsa sineeriye hareketini Yangın Çıkış Kapısı engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın en mühlik risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, in boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir örgüsı vardır.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın kapıları bilhassa yangın sırasında katiyen kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile lazım metres mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir gayrı uzuv ise asayiş yerine ihtiyaç duyulan şisevinçli contalardır.

Report this wiki page