Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nutuk konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma geçirmek rahatsızlık ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

CMD Maden; nitelikli ve sağlam yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği dair kompetan kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, bek ambiyans koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde medarımaişetlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en amelî fiyatlarla malik tamamlanmak derunin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike fen alabilirsiniz.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında örgüda mevcut insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Dairesel yangın merdivenleri ekseri çelik yahut betonarme gibi dayanıklı malzemelerden gestaltlmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda güvenliği temin etmek bâtınin yangın kapısı mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı dizayn ayrıca elementlere karşı esirgeme katkısızlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir doğrultuının berrak olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı teltiksiz esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçerge.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması midein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapları rastgele bir işletme veya ev sahibi sinein harika bir yatırımdır çünkü çok reva maliyetlidirler; yaraşır korumaya malik olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız karınin binanızın yangın müdafaasının başarısız evetğu hiçbir bir örnek yeterlidir!

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma işçiliklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Eğer bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedi çıkış kapısı adına yapı kesme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakarak derundokuması ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı daha buna bağlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Report this wiki page